Våra bästa tips

Planera
din
takläggning

Vad kostar ett nytt tak?

Det är många faktorer som spelar in när man gör en offert för ett tak. Det är också därför vi alltid kommer hem till dig och gör en takkontroll av ditt befintliga tak innan vi ger dig det slutliga priset. Saker som kan spela in när vi gör vår bedömning är.

Underlaget
Behöver även det bytas eller förstärkas?

Byta tak eller renovera?
Oftast blir det mer ekonomiskt att byta taket helt och hållet.

Materialval
Vill du ha ett tak med plåt eller tegelpannor?

Delbetala ditt tak på 24 månader!

Vi renoverar tak året runt.

Nyttja möjligheten att delbetala din takrenovering under upp till 24 månader genom vårt samarbete med Wasa kredit.

Om du önskar längre betaltid erbjuder våra partners Ecster och Wasa kredit även förmånliga lån.

Så här går det till

Arbetsprocess

Med över 25 år i branschen och 36 000 omlagda tak har vi lärt oss ett och annat. Vi har tagit fram en arbetsmetod som gör oss unikt snabba utan att tumma på trygghet eller säkerhet. Här är vår arbetsprocess:

1. Takkontroll av takexpert

En av våra takexperter utför en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Hela konstruktionen undersöks – inklusive ventilation och övriga delar – och du får en ordentlig genomgång. Skador och problem noteras och läggs som grund för vår rekommendation.

2. Planering & offert

Utifrån besiktningen skapar vi ett renoveringsförslag och en offert. I denna ingår allt som behövs för ditt tak. Självklart är priset fast så att du slipper obehagliga överraskningar när fakturan kommer.

3. Takbytet utförs

Vi kommer överens om en tid som passar för byggstart. Våra takmontörer har med allt som behövs för att utföra jobbet – och vi tar självklart med oss allt avfall och överblivet material när vi är klara. De allra flesta takläggningarna utförs på 2-4 arbetsdagar så att du får en så minimal störning som möjligt.

4. Fakturering

När arbetet är utfört fakturerar vi. Våra finansieringslösningar ger dig möjlighet att delbetala ditt nya tak. Vi utför även en kontroll av taket och skickar ut ditt garantibevis.

Olika typer av tak

Har du någon av dessa taktyper så kan vi på Vesivek hjälpa dig med din takrenovering.

Några av våra arbeten