Våra bästa tips

Tips
&
Artiklar

Våra senaste tips & trix

Lillemor och Bertil – nytt tak på två dagar

Lillemor och Bertil – nytt tak på två dagar

Lillemors släkt har ända sedan 1940-talet ägt huset som hon och Bertil än idag bor i. Lillemor växte upp här och under de 45 år de har varit gifta har de alltid bott i huset de älskar. Just därför är det extra viktigt för dem att sköta underhållet och ta hand om...

läs mer
Rosita och Sven-Åke

Rosita och Sven-Åke

Sven-Åke och Rosita köpte sitt första hus 1973. Idag – 46 år senare – bor de fortfarande kvar i huset, som genom tiderna har bevittnat mycket – från det unga parets inflyttning till att det idag fylls av tjoande och tjimmande barnbarn. Nu är de båda pensionärer och...

läs mer
Henrik Wikström – Jag var helt i chock!

Henrik Wikström – Jag var helt i chock!

1994 var ett händelserikt år. Sveriges fotbollslandslag med Brolin, Dahlin och Ravelli lyckades med bragden att mot alla odds ta sig till en semifinal i VM, vilket till slut ledde till en bronsmedalj. Peter Forsberg presenterade sig för världspubliken, och Tommy Salo...

läs mer

Underlaget
Behöver även det bytas eller förstärkas?

Byta tak eller renovera?
Oftast blir det mer ekonomiskt att byta taket helt och hållet.

Materialval
Vill du ha ett tak med plåt eller tegelpannor?

Delbetala ditt tak på 24 månader!

Vi renoverar tak året runt.

Nyttja möjligheten att delbetala din takrenovering under upp till 24 månader genom vårt samarbete med Wasa kredit.

Om du önskar längre betaltid erbjuder våra partners Ecster och Wasa kredit även förmånliga lån.

Tänk på det här

När du ska göra ett takbyte, är det viktigt att man aldrig tar första bästa företag. Vi rekommenderar att du som kund tar följande saker i beaktning när du ska välja takleverantör:
R

Renommé

Ju fler som kan intyga att en takleverantör har ett gott anseende desto bättre. Du får alltid en större trygghet i att anlita en firma som redan har tusentals nöjda kunder än om du anlitar en firma som är helt okänd.
R

Kostnad

En offert är ett prisförslag, och många företag väljer att lägga en låg offert. Då kan det tillkomma kostnader som du inte hade räknat med. Vi på Vesivek kan dock garantera att sagt pris gäller!
R

Effektivitet

I kontakt med en takleverantör är det viktigt att få klargjort huruvida man kan bo kvar i huset under arbetets gång och det ska alltid finnas ett datum då arbetet beräknas vara färdigt. Ju snabbare du får ditt nya tak, desto bättre.
R

Garantier

Läs alltid igenom vilka garantier din takleverantör lämnar. Det gäller både för utfört arbete och materialgarantier. Du ska ha ditt nya tak i minst 30 år och då ska du kunna lita på det.

Olika typer av tak

Några av våra arbeten